Mingfang leest voor uit Tijgerkop

Gordon en de ambassade

In mijn boek Tijgerkop beschrijf ik actuele en tijdloze gebeurtenissen. Hier lees ik een stukje voor dat ik geschreven heb naar aanleiding van het incident van Gordon met een Chinese zanger in Holland's Got Talent. Een vriend van mij die bij de Chinese ambassade werkte had ervan gehoord belde mij op om te vragen wat er was gebeurd.

Koken met de kinderen

In mijn boek Tijgerkop beschrijf ik actuele en tijdloze gebeurtenissen. Hier lees ik een stukje voor over mijn vroegste ervaringen met koken voor anderen. Ik was pas een jaar of twaalf, maar omdat ik de oudste van de kinderen was, kookte ik voor de familie als de volwassenen overdag op het land werkten.

Inval van de Arbeidsinpectie

In mijn boek Tijgerkop beschrijf ik actuele en tijdloze gebeurtenissen. Hier lees ik een stukje voor over de inval door de arbeidsinspectie, samen met de politie, belastingdienst en vreemdelingenpolitie. Een van mijn koks en de vrouw van mijn neef werden meegenomen.

Oma komt ongevraagd op bezoek

In mijn boek Tijgerkop beschrijf ik actuele en tijdloze gebeurtenissen. Hier lees ik een stukje voor over het bezoek dat we kregen van mijn oma, vele jaren nadat ze was overleden. Het viel niet mee om de rust te laten terugkeren.

De boete van Safiq

In mijn boek Tijgerkop beschrijf ik actuele en tijdloze gebeurtenissen. Hier lees ik een stukje voor over mijn bezorgjongen Safiq. Op een dag kwam de politie langs om te vertellen dat ze mijn scooter in beslag hadden genomen. De reden? Safiq had nog een boete openstaan van bijna 900 euro.